DuPont OxyMem™

DuPont OxyMem

DuPont OxyMem

Biologisk rensning af spildevand

OxyMem-teknologien er en disruptiv teknologi, hvor det er muligt at opnå bedre rensning med færre ressourcer og er en mere bæredygtig proces.

Effektive luftningssystemer

OxyMem-teknologien er et membranbaseret beluftningsmodul, der leverer ilt til mikroorganismerne i en biologisk reaktor. Membranerne fungerer som en slags iltleveringsmekanisme og skaber et højt koncentreret iltmiljø, som er mere effektivt end traditionelle beluftningstyper.

Markant lavere driftsomkostninger

OxyMem-teknologien reducerer energiforbruget, pladsbehovet og CO₂-udledningen i biologisk spildevandsrensning. Teknologien har også vist, at den kan reducere driftsomkostningerne markant sammenlignet med traditionelle beluftningstyper, da det kræver mindre energi og vedligeholdelse.

DuPont OxyMem har vundet flere priser for sin innovative teknologi, herunder WEX Global Award for Innovation i 2015 og den prestigefyldte EU Horizon 2020-finansiering i 2018.

OxyMem-teknologien anvendes i dag over hele verden, og virksomheden samarbejder med en række førende aktører inden for spildevandsrensning og miljøteknologi.

Vil du vide mere om KD Group og vores løsninger?

Ring til os på +45 76 43 23 23 eller send en email til kd@kd-group.dk

da_DK